{ Hallinto } { Toimintakertomukset } { Pöytäkirjat } { Jäsenyys } { Jäsentiedotteet } { Tulokset }  

Jousuan toiminta

Autokilpailut eivät ole pelkkää kilpailemista ja autojen rakentamista. Toimitsijat ovat erittäin tärkeässä roolissa kun tehdään kilpailuita lajista riippumatta.

Toimitsija tehtävät

Seuran avustamissa kilpailuissa on mahdollisuus toimia autourheiluun liittyvissä toimitsija tehtävissä. Ainoana rajoittavana tekijänä on oma vapaa aika ja innostus toimintaan. Mikäli kiinnostusta herää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä seuran hallituksen jäseniin. Innokkaille löytyy aina jotakin tehtävää. Olemalla aktiivinen toimitsija tehtävissä ja käy koulutuksen voi perustoimitsija lisenssin korottaa päätoimitsija lisenssiksi. Päätoimitsija lisenssi oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn AKK:n alaisissa kilpailuissa.

Kilpaileminen

Jos haaveilet ryhtyväsi kilpailemaan, ensimmäisenä sinun on liityttävä seuran jäseneksi ja hankittava haluamaasi lajiin sopiva tutkinto. Tutkintoja järjestetään ympäri maata ja niistä lisätietoja löytyy www.autourheilu.fi Tämän jälkeen voit ruveta hankkimaan kilpailija lisenssiä.

Koulutus

Seura tukee AKK:n järjestämiin koulutuksiin osallistuvia. Koulutuskalenteri löytyy AKK:n nettisivuilta.
Muu toiminta
Jotta homma ei olisi aina niin totista seura järjestää saunailtoja ja tietysti pikkujoulut jäsenilleen. Pikkujouluissa palkitaan vuoden aikana menestyneet kilpailijat ja aktiiviset toimitsijat. Seuran muuhun toimintaan kuuluu myös, liikennekilpailuiden järjestäminen ja joulun alla bingon pitäminen Hartolassa.

Tiedotus

Jatkossa JouSua:n tiedotus kanavana toimii nettisivut. Jäsentiedotteita pyritään saamaan aikaiseksi parikertaa vuodessa. Nettisivuja pyritään päivittelemään aina kun tiedotettavaa ilmenee.
Päivittäkää sähköposti osoitteenne, näin saamme kätevämmin tiedotteet perille.

WebDesign By Jari Partanen